Welkom bij Runningteam De Fitfabriek!

Stichting Runningteam De Fitfabriek (Team 181) is een Roparunteam uit Bergen op Zoom. Wij als team zetten ons in voor het goede doel de Roparun. Dit is een estafette loop van Parijs naar Rotterdam met een afstand van 575 km.

Goede doel Night Run 2019

Goede doel Night Run 2019

Wij zijn erg trots dat de organisatie van de Night Run Bergen op Zoom ons Roparun-team heeft gekozen tot ‘goed doel’. Elk jaar draagt de organisatie één euro per deelnemer aan het goede doel af en dit jaar is dit dus aan onze stichting. De Night Run is een waar begrip in de gemeente Bergen op Zoom en een niet te missen sportevenement rond de feestdagen. Het evenement wordt inmiddels voor de vijfde maal georganiseerd. Sinds de vorige editie is het mogelijk om naast hardlopend ook wandelend deel te nemen aan de Night Run.

Kortom; een evenement waar je bij MOET zijn.

Inschrijven en meer informatie over de Night Run kun je vinden op www.nightrunbergenopzoom.com.

Roel van Tiggelen