Runningteam de F!TFabriek daagt jou uit. Ren, fiets of wandel gedurende de winter de hele, de halve, de kwart of 1/8e Ropa Run! 

Afstanden:
Hele Roparun: 520 KM
Halve Roparun: 260 KM
Kwart Roparun: 130 KM
Één achtste Roparun: 65 KM

De challenge start op 21 december 2020 en duurt de gehele winter tot 20 maart 2021. Je hebt dus 3 maanden de tijd om de challenge te voltooien!

Hoe werkt de challenge?
Schrijf je in vóór 4 januari 2021, download de app Racemap en ga van start! De app telt al je kilometers gedurende de challenge op. Heb je de challenge voltooid? Dan word je beloond met de F!tfabriek Winter Challenge medaille met daarop ‘Skyline’ van Bergen op Zoom. 

Let op; inschrijvers ná 17 december 2020 krijgen op 4 januari hun inlogcodes en kunnen vanaf dan officieel van start. Echter kunnen zij na inschrijving gewoon al starten, mits zij een sporthorloge bezitten. De prestaties kunnen achteraf geupload worden via de app Racemap.

Inschrijven:
De kosten voor het inschrijven bedragen €15,- inclusief medaille. De  gehele opbrengst gaat naar het goede doel, de Ropa run. De inschrijving is gesloten!

Medaille:
Op de Facebookpagina van Runningteam de F!tfabriek kun je stemmen op één van deze medailles. Ga dus snel naar onze Facebookpagina en breng je stem uit! 

Update 20 december 2020;

Onderstaand de volgende updates en informatie voor de deelnemers;

Onderstaand de link voor je het startnummer en uiteindelijk je oorkonde kunt downloaden;

https://activebirds.nl/fitfabriek-winter-challenge#

Veelgestelde vragen?