Wij zijn Stichting Runningteam De Fitfabriek, een Roparunteam uit Bergen op Zoom. Wij lopen de Roparun vanuit Parijs en doen sinds dit jaar mee. Samen gaan wij de uitdaging aan. Alle 25 teamleden zetten zich belangeloos in met maar één doel: een topprestatie neerzetten voor hen die het keihard nodig hebben.

Onze bijdrage
Naast de sportieve prestatie die we neer gaan zetten, zijn we serieus aan de slag om geld in te zamelen. Ons team wil zo veel mogelijk geld inzamelen voor dit goede doel.
Wij proberen daarom mensen zoals u te bewegen een bijdrage te leveren aan dit goede doel. Dat kan door een bedrag over te maken, maar ook andere vormen van sponsoring zijn mogelijk. Denkt u bijvoorbeeld aan voedsel, materiaal, brandstof(kosten), sportdrank. Uw bijdrage – hoe groot of hoe klein en in welke vorm dan ook – helpt ons om het doel te bereiken.

Exposure
Runningteam De Fitfabriek heeft verschillende kanalen waarbij u als sponsor prominent in beeld kunt komen – als u dat wilt. U kunt vermeldt worden op onze social media, website en tijdens de Roparun. Tijdens de Roparun staan er langs het parcours door Frankrijk, België en Nederland vele tienduizenden toeschouwers. Iedereen ziet dat u een bijdrage levert aan de Roparun.

Doet u mee?
Staat u met ons aan de start op zaterdag 30 mei in Parijs voor de Roparun 2020? Loopt u heel de route met ons mee? Haalt u samen met ons de finish op 2e Pinksterdag 1 juni in Rotterdam?
Met uw bijdrage kunnen wij bijdragen aan het motto van de Roparun: Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.

Verder praten
Bent u aangesproken door ons enthousiasme? Bel gerust om eens verder te praten over mogelijke sponsoring. Per mail kunt u contact opnemen via l.herrings@fitfabriekboz.nl Ieder bedrag, hoe klein ook, is meer dan welkom.