Welkom bij Runningteam De Fitfabriek!

Stichting Runningteam De Fitfabriek (Team 181) is een Roparunteam uit Bergen op Zoom. Wij als team zetten ons in voor het goede doel de Roparun. Dit is een estafette loop van Parijs naar Rotterdam met een afstand van 575 km.

Night Run 2019

Night Run 2019

Op 14 december 2019 vond de Night Run plaats op en rondom de Boulevard in Bergen op Zoom. Ruim 700 deelnemers trotseerde wind en weer om het rondje Binnenschelde te (hard)lopen. Wij waren enorm verheugd toen de organisatie bekend maakte ons Roparun team als goed doel te ondersteunen. Van elke inschrijving ging 1 euro naar ons Roparun team en het was daarnaast ook mogelijk voor deelnemers om een losse donatie te doen. Tijdens de Night Run is maar liefst 1225 euro opgehaald voor ons Roparun team. Wij zijn enorm vereerd met dit bedrag en willen middels deze weg Runnersworld danken.

Roel van Tiggelen