Welkom bij Runningteam De Fitfabriek!

Stichting Runningteam De Fitfabriek (Team 181) is een Roparunteam uit Bergen op Zoom. Wij als team zetten ons in voor het goede doel de Roparun. Dit is een estafette loop van Parijs naar Rotterdam met een afstand van 575 km.

Vacature chauffeur

Vacature chauffeur

Wij zijn Stichting Runningteam De F!TFabriek ( team 181) uit Bergen op Zoom. Als nieuw team gaan wij van 29 mei 2020 tot en met 1 juni 2020 deelnemen aan de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Voor De Roparun 2020 hebben wij nog een vacature open staan voor chauffeur. Ben je geïnteresseerd? Lees dan onderstaande functieomschrijving en kijk of deze bij jou past.

In elk busje zijn twee chauffeurs aanwezig, dus je bent altijd met een collega chauffeur. Eén chauffeur bestuurt het busje en houdt de afgesproken afstand in de gaten (bijvoorbeeld 1,0 km) en de andere chauffeur leest de kaart en is coördinator. Je let niet alleen op de route op de TomTom, maar ook op de routerol, er kunnen enkele aanpassingen zijn, dit doe je samen met je mede-chauffeur. Ook houdt je contact met het basiskamp, de voorste fietser en geef je de posities van het team op de route door.

Welke vaardigheden moet je hebben als chauffeur?

  1. Bevoegd over (minimaal) rijbewijs B;
  2. Bereid zijn om een eigen financiële bijdrage te leveren d.m.v. inschrijfgeld;
  3. Assertief rijden! Dit is iets anders dan agressief rijden;
  4. Je vind het niet erg om voor langere tijd achter het stuur te zitten;
  5. Veiligheid van jezelf en andere betrokkenen staat voorop;
  6. Je bent enthousiast, behulpzaam en het einddoel staat bij jou voorop;
  7. Je bent bereid om vrije tijd in het team te investeren (bijvoorbeeld voor vergaderingen);
  8. Roparun ervaring is niet noodzakelijk, maar wel een voordeel;

Wil jij meer weten over deze vacature of ben jij geïnteresseerd? Mail dan naar info@runningteamdefitfabriek.nl

Roel van Tiggelen