Welkom bij Runningteam De Fitfabriek!

Stichting Runningteam De Fitfabriek (Team 181) is een Roparunteam uit Bergen op Zoom. Wij als team zetten ons in voor het goede doel de Roparun. Dit is een estafette loop van Parijs naar Rotterdam met een afstand van 575 km.

Sponsor worden van Runningteam de F!TFabriek?

Sponsor worden van Runningteam de F!TFabriek?

Informatiebrief Roparun

Beste sportieve relatie,

Kent u de Roparun? De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd.


Inmiddels is er meer dan 78 miljoen euro opgehaald. Dat geld is in de afgelopen 27 jaar met zorg besteed aan speciaal geselecteerde projecten in ziekenhuizen, medische centra en hospices.
Ieder Roparunteam telt zo’n 25 leden (lopers, fietsers, chauffeurs, fysio’s, cateraars). In totaal nemen 327 teams deel aan de Roparun van 2020, dit betekent dat er in 2020 ruim 8.000 deelnemers onderweg zijn. Een megaprestatie voor het goede doel!

Wij zijn Stichting Runningteam De F!TFabriek, een Roparunteam uit Bergen op Zoom. Wij lopen de Roparun vanuit Parijs en doen sinds dit jaar mee. Samen gaan wij de uitdaging aan. Alle 25 teamleden zetten zich belangeloos in met maar één doel: een topprestatie neerzetten voor hen die het keihard nodig hebben.

Onze bijdrage
Naast de sportieve prestatie die we neer gaan zetten, zijn we serieus aan de slag om geld in te zamelen. Ons team wil zo veel mogelijk geld inzamelen voor dit goede doel.
Wij proberen daarom mensen zoals u te bewegen een bijdrage te leveren aan dit goede doel. Dat kan door een bedrag over te maken, maar ook andere vormen van sponsoring zijn mogelijk. Denkt u bijvoorbeeld aan voedsel, materiaal, brandstof(kosten), sportdrank. Uw bijdrage – hoe groot of hoe klein en in welke vorm dan ook – helpt ons om het doel te bereiken.

Sponsor op maat
In de bijlage treft u verschillende sponsormogelijkheden aan, onder andere in de vorm van sponsorpakketten. Natuurlijk kunnen we voor u ook een maatwerksponsorpakket samenstellen. Vanzelfsprekend krijgt u voor uw sponsoring een factuur voor uw administratie. Neemt u eens een kijkje op onze website en maak kennis met ons team. U vindt hier ook extra gegevens over de sponsoring.

Exposure
Runningteam De F!TFabriek heeft verschillende kanalen waarbij u als sponsor prominent in beeld kunt komen – als u dat wilt. U kunt vermeldt worden op onze social media, website en tijdens de Roparun. Tijdens de Roparun staan er langs het parcours door Frankrijk, België en Nederland vele tienduizenden toeschouwers. Iedereen ziet dat u een bijdrage levert aan de Roparun.

Doet u mee?
Staat u met ons aan de start op zaterdag 30 mei in Parijs voor de Roparun 2020? Loopt u heel de route met ons mee? Haalt u samen met ons de finish op 2e Pinksterdag 1 juni in Rotterdam?
Met uw bijdrage kunnen wij bijdragen aan het motto van de Roparun: Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.

Verder praten
Bent u aangesproken door ons enthousiasme? Bel gerust om eens verder te praten over mogelijke sponsoring. Ieder bedrag, hoe klein ook, is meer dan welkom.

Namens ons hele team bedanken wij u nu al voor uw hulp.

Met sportieve groet,

Lucas Herrings

Stichting Runningteam De F!TFabriek

Postadres:

Stelleweg 74

4617 LD Bergen op Zoom

06-41748096

www.runningteamdefitfabriek.nl

l.herrings@fitfabriekboz.nl

Rekeningnummer: NL29 RABO 0347 1287 77

KvK-nummer: 76027848

Roel van Tiggelen