Welkom bij Runningteam De Fitfabriek!

Stichting Runningteam De Fitfabriek (Team 181) is een Roparunteam uit Bergen op Zoom. Wij als team zetten ons in voor het goede doel de Roparun. Dit is een estafette loop van Parijs naar Rotterdam met een afstand van 575 km.

Oprichting Stichting Runningteam de F!TFabriek

Oprichting Stichting Runningteam de F!TFabriek

De F!TFabriek zal onder de naam Stichting Runningteam de F!TFabriek (team 181) deelnemen aan de Roparun 2020. Dit evenement vindt plaats van 30 mei 2020 tot en met 1 juni 2020.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Tot die periode zal de Stichting zich actief inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Dit staat volledig los van andere activiteiten die de F!TFabriek organiseert in de gemeente Bergen op Zoom. Alle opgehaalde gelden zullen volledig gedoneerd worden aan de Roparun.

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten voor de Roparun? Volg ons dan op de Facebook- en Instagrampagina van Stichting Runningteam de F!TFabriek en neem bij vragen contact met ons op.

admin